Lorand Soares Szasz
Antreprenor & expert în creștere accelerată

Lorand este considerat unul dintre cei mai buni experți români în creșterea accelerată a firmelor mici.  A ajutat prin cursuri, consultanță și coaching peste 200.000 de firme să își crească vânzările și profiturile. Rezultatele obținute de clienții lui l-au propulsionat rapid în topul listei cu cei mai căutați speakeri din țară. A fost nominalizat la antreprenorul anului în 2015 de Ernst & Young. Conform unui studiu realizat de MKor în 2017, a fost singurul român inclus în top 10 cei mai influenți lideri din lume admirați de antreprenorii din România alaturi de Bill Gates, Barak Obama, Warren Buffett, Richard Branson, Dailai Lama și alții. A scris 6 carti de business si dezvoltare personala care au fost vandute in zeci de mii de exemplare, inclusiv o carte cu Brian Tracy. Activitatea lui a fost considerată mai de impact în zona antreprenorială decât cea a facultăților de business din țară. Este fondatorul și CEO-ul singurei platforme de educație antreprenorială pe bază de abonament în România, Upriserz.ro

Copyright © UPRISERZ

WEBINAR GRATUIT: Cum sa iti cresti venitul de 3 sau chiar de 57 de ori in 10 ani?

Vezi inregistrarea  si primesti un plan cu pasi concreti pentru urmatorii 10 ani.

Vei stii ce sa faci daca vrei o crestere de doar 10%, 20%, 30% sau 50% in fiecare an


DETALII WEBINAR:

DE CE SA PARTICIPI LA WEBINAR

Acest plan nu depinde de cate ore lucrezi acum

Nu depinde de cat castigi acum. Cand incepi sa iti cresti venitul nu va trebui sa muncesti mai multe ore si nu va trebui sa te angajezi in mai multe locuri sau sa ai mai multe firme. Pastrand o viata echilibrata poti ajunge sa castigi semnificativ mai mult, indiferent cat castigi acum.

Nu iti voi arata niste teorii matematice din carti motivationale

Afli cum mi-am crescut eu venitul de la 310 euro/luna (salariul minim in Portugalia pe vremea aceea) de 70 de ori in 14 ani. Din cei 14 ani, 11 i-am trait in Romania. 

Ia-ti planul pe 10 ani, implementeaza-l si iti vei aminti cu zambetul pe buze de cat castigi in acest moment


WEBINAR SUSTINUT DE:

Nu rata webinarul gratuit ca sa afli cum sa iti cresti venitul cu 10% sau chiar cu 50% pe an