Descoperă modul corect prin care pui capăt certurilor în relații și scapă de tensiunea pe care banii o provoacă

Înscrie-te cu doar 19,99 euro/lună*

Dacă mai mulți români ar şti despre asta, rata divorțurilor ar putea să fie de două ori mai mică 

© 2019 Upriserz

MĂ ÎNSCRIU PENTRU 19,99 euro/ lună

Ce spun clientii despre 40q

Premiile legate direct de masuratori, pot dubla performanta oamenilor intr-un timp foarte scurt.

Ion Dumitrescu

Marian Scarlatescu

Premiile legate direct de masuratori, pot dubla performanta oamenilor intr-un timp foarte scurt.

Cristi Neculai

Premiile legate direct de masuratori, pot dubla performanta oamenilor intr-un timp foarte scurt.

Iată experții și cursurile la care ai acces acum în Upriserz:

Dar hai să îți spun ce vei obține exact cu ajutorul cursurilor de educație financiară din Upriserz:

    Cel mai puternic curs de educaţie financiară 

+ ai metode prin care să îți educi copilul despre bani și așa eviți să crești un adult care va depinde de tine financiar

ASCULTĂ. CITEȘTE. VIZIONEAZĂ. APLICĂ. 

Cursuri Video

Create de experți și validate de o echipă de top. Poți să le urmărești oricând ai timp, pe telefonul mobil sau calculator.

Experți de top

Certificați internațional și în topul industriilor în care activează. Ei au ajutat deja mii de oameni să facă schimbări în viața lor.

Interviuri Exclusive

Afli idei practice de la experți, mentori și persoane publice. Găsești inspirația de care ai nevoie ca să treci la acțiune.

Materiale Suport

Ai checklist-uri, grafice și calculatoare, care te ajută să înveți în ritm accelerat, indiferent de nivelul la care ești acum.

Evenimente Anuale

Ca să interacționezi direct cu membri Upriserz . Faci networking și creezi legături cu oameni care trec prin aceleași provocări.

Actualizări Regulate

Primești periodic conținut nou, ca să nu rămâi în urmă cu noutățile din piață și să aplici doar informații la zi. 

Înscrie-te în Upriserz și ai acces la resursele ce te ajută să trăiești prosper. Toate într-un singur loc!
Pentru doar 19,99 euro/lună. *

*poți renunța oricând cu un simplu click

Înscrie-te acum în Upriserz și primești acces instant la conținut original și exclusiv

Românii pierd mai mult de un an şi jumătate din viață, cu certuri de care ar putea scăpa

Studiile arată că aproape toate cuplurile se ceartă de la bani. Și in final cele mai multe pot ajunge să se despartă. Dar până acolo, lucrurile merg cam aşa.

La început conflictele sunt mici: unul dintre parteneri a consumat prea mult net de pe telefon şi factura a venit cu 50 de lei peste. Sau altul a uitat să plătească rata la timp. Apoi banca a trimis o scrisoare de atenţionare care a dat emoţii. 

Aşa apar primele discuţii. Dar ele se inmulţesc.

Într-un an de relaţie, să zicem că apare o ceartă o dată la 6 zile. Un calcul uşor ne arată că dintr-un an, 52 de zile o să fie cu scandal.

Apoi dacă mergem mai departe, ne dăm seama că, în 10 ani, ajungem să pierdem 520 de zile pe ceartă. 

Pierdem mai mult de un an şi jumătate pe certuri care nu ar trebui să existe și care în final ajung să ne coste sănătatea și fericirea.Care e calea prin care pui capăt certurilor de la bani (odată pentru totdeauna)

Ce-ai spune dacă ai ști că există un mod corect și etic prin care să gestionezi banii în relaţii? Astfel ca tu şi partenerul tău, să aveţi suficient cât să faceţi o vacanţă în toate capitalele Europei, dacă asta vreţi.

Ce-ai zice dacă ai putea să combaţi convingerile false despre bani? Să nu mai laşi trecutul să îţi influenţeze viitorul financiar și nici educația pe care ai primit-o până acum să dicteze cum cheltuiești sau economisești. 

Și ce ai spune dacă ai putea să ai toate astea și să plătești pentru ele mai puțin decât te costă o cină în doi? O cină care nu îți aduce altceva decât calorii în plus, dar îți consumă banii?

Vorbesc despre o metodă cu ajutorul căreia te vei asigura că aveţi puterea să vă puneţi în minte un obiectiv şi să îl urmaţi.

Singura soluţie care dă rezultate pe termen lung, astfel că niciunul dintre voi să nu simtă că trebuie să lase de la el în relaţie, ca să fie pace în casă.

Un program de educaţie financiara, în care sunt combinate discipline precum psihologie, economie şi sociologie, ca să poţi primi soluţii complete la problemele tale.

Cu un astfel de program vei reuşi în doar trei paşi să înţelegi de ce partenerul tău de viaţă are un comportament financiar diferit de altul.

Lorand Soares-Szasz

Deltaprenor

Codul Antreprenorului

De vorbă cu banii

Secretul celor 5%

Delegarea eficace

Ovidiu Toader

Selecția fără interviu

Alexandru Moldovan

Principii de leadership eficient în managementul echipei

Raluca Culda

Instrumente financiare în business: 
#1 Cash flow

Gabriel Dumitru

Cum să elimini autosabotarea 
din viața ta

Zoltan Vereș

Strategii de content marketing

Doru Pelivan

One Day MBA

Brian Tracy

Modele de Leadership funcțional și disfuncțional

Florin Amariei

Reprogramarea creierului pentru prosperitate

Monica Ion

Principii de top pentru vânzări eficiente

Grant Cardone

Ce spun membrii Upriserz

    *fără contract și cu posibilitatea să renunți oricând

Ce urme crezi că o să lase cele peste 500 de zile de supărare asupra sănătății tale?

Pot să îţi spun aşa: cu fiecare ceartă, tensiunea arterială creşte, până când ajungi să ai pusee de tensiune. Şi nu e nicio exagerare aici. 

Oamenii de ştiinţă au demonstrat că emoţiile negative puternice produc inflamaţie în corp. 

Dacă această inflamaţie persistă, duce la boli ale inimii, diabet, artrită şi chiar unele boli care ne îngrozesc doar când auzim de ele la televizor.

Vestea bună din toată povestea asta este că ai putea să fii fericit în cuplu.

Ai putea să ştii care e modul corect prin care să gestionezi banii în casnicie şi în relaţii. Așa tu şi partenerul tău, veți avea suficient cât să faceţi o vacanţă în toate capitalele Europei, dacă asta vreţi.

Sau să trimiteți copiii la cele mai bune școli, fără să fie nevoie să sacrificați micile plăceri de care vă bucurați înainte să fiți părinți.


+ afli cum combați convingerile false despre bani și cum să nu mai lași deciziile din trecut sau informațiile primite de la părinți să îți influențeze viitorul financiar

+ folosești chestionarul practic ca să armonizezi așteptările tale și ale partenerului când vine vorba de bani

+ afli ce pași să urmezi ca să scapi de credite și de datorii și să îți faci un back-up financiar pentru "zile negre"

Double-click to edit this text

+ înveți să gestionezi emoțiile înainte să gestionezi banii și astfel scapi de tensiunea pe care deciziile financiare o aduc în cuplu

+ descoperi cum poți să faci ivestiții chibzuite ca să trăiești liniștit la pensie și să le asiguri copiilor un trai fără griji

Un program financiar care te învață să gestionezi emoțiile ca să poți gestiona banii

Programul se numește De vorbă cu banii. Și cu ajutorul său vei înțelege de ce sunteţi ca doi magneţi în relaţie: când unul vrea să strângă cât mai mult în cont, celălalt alege să investească acei bani în experienţe sau să îi cheltuiască. 

O să vă fie clar, în sfârsit, de unde vine şi tensiunea despre care ai descoperit în chestionarul pe care l-ai completat chiar la început.

Şi o să puteţi să scăpaţi de certurile de la bani şi să începeţi să armonizaţi percepţiile voastre şi modul în care cheltuiţi sau economisiţi.

Odată ce reusiţi să faceţi asta, îţi garantez că în viaţa voastră va fi la fel de puţin stres ca în viaţa unui călugăr tibetan, ce iese în fiecare dimineaţă să mediteze pe culmile munţilor Himalaya.

În sfârşit, o să trăieşti în armonie cu celălalt şi nu o să mai fie nevoie să recurgi la mijloace neetice, la ameninţări sau presiuni când e vorba de conturile voastre.

Iar acum tu poți să te bucuri de programul De vorbă cu banii cu o reducere de 99,7% odată ce te înscrii în platforma Upriserz, cea mai mare platformă de studiu online, care îți crează contextul de inevitabilitate. 

Asta înseamnă că vei aplica peste 90% din informațiile pe care le primești și o să te bucuri de schimbare în viața ta.


Înscrie-te acum și în loc de  1997 RON (prețul din orice alt moment pentru De vorbă cu banii) plătești doar 19,99 euro/lună și primești:

14 cursuri din Upriserz și interviuri exclusive; în plus primești conținut nou  în fiecare lună de la experți, mentori și persoane publice atent alese

Acces online la toate materialele de studiu (checklisturi, calculatoare, exerciții practice) și toate cele 3 module din De vorbă cu banii (în total peste 70 de videouri)

Acces în Grupul de Facebook Upriserz - unde afli noutăți pui întrebări, participi la provocările grupului ca să ajungi mai repede la rezultate

MĂ ÎNSCRIU CU REDUCEREA DE 99,7%