Lorand Soares Szasz
Antreprenor & expert în creștere accelerată

Lorand este considerat unul dintre cei mai buni experți români în creșterea accelerată a firmelor mici.  A ajutat prin cursuri, consultanță și coaching peste 200.000 de firme să își crească vânzările și profiturile. Rezultatele obținute de clienții lui l-au propulsionat rapid în topul listei cu cei mai căutați speakeri din țară. A fost nominalizat la antreprenorul anului în 2015 de Ernst & Young. Conform unui studiu realizat de MKor în 2017, a fost singurul român inclus în top 10 cei mai influenți lideri din lume admirați de antreprenorii din România alaturi de Bill Gates, Barak Obama, Warren Buffett, Richard Branson, Dailai Lama și alții. A scris 6 carti de business si dezvoltare personala care au fost vandute in zeci de mii de exemplare, inclusiv o carte cu Brian Tracy. Activitatea lui a fost considerată mai de impact în zona antreprenorială decât cea a facultăților de business din țară. Este fondatorul și CEO-ul singurei platforme de educație antreprenorială pe bază de abonament în România, Upriserz.ro

Copyright © UPRISERZ

WEBINAR GRATUIT 
pentru antreprenori și viitori antreprenori

 7 strategii fundamentale pentru creșterea firmei tale 


DETALII WEBINAR:

GRATUIT

Durata: 2 ore

DE CE SĂ PARTICIPI LA WEBINAR

Înscrie-te acum dacă:

Ai o afacere sub 2 milioane de euro vânzări,

Ai profit (chiar dacă este puțin, dar ai),

Vrei în viitorul apropiat să deschizi o afacere,

Ești manager într-o firmă mai mare și ai mână liberă să iei decizii care influențează viitorul firmei,

Ești intraprenor și vrei să înveți cum funcționează afacerea ca să poți să ajuți mai mult dezvoltarea firmei în care ești angajat.

Concret, în timpul webinarului o să descoperi:

WEBINAR SUSȚINUT DE:

Nu rata webinarul gratuit în care afli cele 7 principii și 
strategii fundamentale ca să crești în mod sănătos o afacere

👍 Cum să îți crești vânzările și să-ți optimizezi profitul în 2021. Cum să găsești metode de                promovare care nu te costă o grămadă de bani, dar care îți aduc clienți noi. 


👍 Cum să îți fidelizezi și motivezi angajații, dar și cum monitorizezi de la distanță angajații,           fără să fii nevoit să le sufli în ceafă. Afli cum îmi conduc și eu afacerea de la 4.000 de km                distanță.


👍 Ce indicatori financiari trebuie să monitorizezi ca să ai 100% control asupra finanțelor firmei            tale.

👍 Ce face diferența între metalitatea unui antreprenor care duce afacerea de la 10.000 la                  500.000 de euro vânzări. Și unul care duce firma la mai multe milioane de euro.

👍 Cum să accesezi noi piețe de desfacere pentru produsele sau serviciile tale.

👍 Ce servicii poți externaliza în așa fel încât să nu ai prea mulți angajați care vin cu anumite              costuri și bătăi de cap.

👍 Cum să sistematizezi o afacere în așa fel încât să nu mai fie nevoie să fii prezent 24 din 24 și          7 zile din 7.

👍 De ce nu vezi mai multe oportunități pentru a crește firma ta, deși sunt acolo.

👍 Cum să îți crești vânzările și să-ți optimizezi profitul în 2021. Cum să găsești metode de promovare care nu te costă o grămadă de bani, dar care îți aduc clienți noi. 


👍Cum să îți fidelizezi și motivezi angajații, dar și cum monitorizezi de la distanță angajații, fără să fii nevoit să le sufli în ceafă. Afli cum îmi conduc și eu afacerea de la 4.000 de km                distanță.


👍Ce indicatori financiari trebuie să monitorizezi ca să ai 100% control asupra finanțelor firmei tale.

👍 Ce face diferența între metalitatea unui antreprenor care duce afacerea de la 10.000 la 500.000 de euro vânzări. Și unul care duce firma la mai multe milioane de euro.

👍Cum să accesezi noi piețe de desfacere pentru produsele sau serviciile tale.

👍 Ce servicii poți externaliza în așa fel încât să nu ai prea mulți angajați care vin cu anumite costuri și bătăi de cap.

👍 Cum să sistematizezi o afacere în așa fel încât să nu mai fie nevoie să fii prezent 24 din 24 și 7 zile din 7.

👍 De ce nu vezi mai multe oportunități pentru a crește firma ta, deși sunt acolo.